Välkommen till fastums

föreningssida

Brf fältöversten

Här kan du som boende i föreningen utföra din förvaltningsärenden: Felanmälan, kontakta förvaltaren, boka statuskontroll, anmäla autogiro m.m.

SERVICECENTER

Tfn 90 220

Öppettider helgfria vardagar 7.30 - 16.00

FASTIGHETSJOUR

90 220 övrig tid

Förvaltningskontoret

Tfn 08-502 573 43

Besökstider:

måndag 8.00 - 10.00

tisdag 8.00 - 10.00

torsdag 17.00 - 19.00

fredag 08.00-11.00

Telefontider:

Måndag - Fredag 13.00 - 14.00

FÖRVALTNINGSÄRENDEN

Felanmälan

Bostadsrätt

Felanmälan

tvättstuga

Felanmälan

övrigt

Felanmälan Hyresrätt

När du kontaktar oss via formulären får du en bekräftelse på din anmälan till din mail. I mailet finns en länk till ditt ärende där du kan komplettera dina uppgifter och t.ex. bifoga en fil. Du kommer att få en epostavisering när något har hänt i ditt ärende.

Boka statuskontroll

Vill du hyra et förråd?

ansökan

Autogiro

Kontakta förvaltare

Statuskontroll

Här kan du som ska överlåta din lägenhet boka tid för en statuskontroll

Balkonginglasning

Du som vill göra en balkonginglasning måste först fylla i och lämna in ett avtal till föreningens styrelse. Formuläret kan fyllas i på datorn med måste sedan skrivas ut och skrivas under av bostadsrättshavaren innan den skickas in till föreningen eller lämnas på förvaltningskontoret.

Ansöka om att hyra ut lägenhet i andrahand

Här kan du ladda ned ansökan om andrahandsuthyrning. Formuläret kan fyllas i på datorn men måste sedan skrivas ut och skrivas under av bostadsrättshavaren/hyresgästen innan den skickas in till föreningen eller lämnas på förvaltningskontoret.

För andrahandsuthyrning tar föreningen ut en engångsavgift om 500 kronor för uthyrning under 1-6 månader och 1 000 kronor för upp till ett års uthyrning. Avgiften debiteras på kommande månadsavi.

andrahands- uthyrning.


Mäklarservice

Här kan mäklare som ska sälja en lägenhet i föreningen beställa en mäklarbild. Bifoga ditt förmedlingsuppdrag till formuläret.

Fullmakten i förmedlingsuppdraget skall omfatta att fullmaktsgivaren godkännare utlämning av personuppgifter. Mobiltelefonnummer till mäklaren måste vara inskrivet i mäklaruppdraget.

Styrelse

Här kan styrelsen logga in för att ta del av rapporter, bokföring, attestera fakturor, dokumenthantering m.m.