Välkommen till fastums

föreningssida

Brf Mosshagestigen

Här kan du som boende i föreningen utföra din förvaltningsärenden: Felanmälan, kontakta förvaltaren, boka statuskontroll, anmäla autogiro m.m.

SERVICECENTER

Tfn 90 220

Öppettider helgfria vardagar 7.30 - 16.00

FASTIGHETSJOUR

90 220 övrig tid

FÖRVALTNINGSÄRENDEN

Felanmälan

Lägenhet

Felanmälan

tvättstuga

Felanmälan

övrigt

Kontakta förvaltare

När du kontaktar oss via formulären får du en bekräftelse på din anmälan till din mail. I mailet finns en länk till ditt ärende där du kan komplettera dina uppgifter och t.ex. bifoga en fil. Du kommer att få en epostavisering när något har hänt i ditt ärende.

ansökan

Autogiro

andrahands- uthyrning.

Vill du hyra en lokal eller förråd?

Boka statuskontroll

Här kan du ladda ned ansökan om andrahandsuthyrning. Formuläret kan fyllas i på datorn men måste sedan skrivas ut och skrivas under av bostadsrättshavaren innan den skickas in till föreningen eller lämnas på förvaltningskontoret..

Boka revoveringskontroll

Du ska genomföra en renovering av din bostad som kräver godkännande från föreningen vilket du har fått. När renoveringen är klar behöver du boka en tid för en kontroll av denna.

Här kan du som ska överlåta din lägenhet boka tid för en statuskontroll


Parkeringsärenden

Ställ dig i kö till parkeringsplats, kontrollera din kötid, tacka ja till platserbjudande

Mäklarservice

Här kan mäklare som ska sälja en lägenhet i föreningen beställa en mäklarbild. Bifoga ditt förmedlingsuppdrag till formuläret.

Fullmakten i förmedlingsuppdraget skall omfatta att fullmaktsgivaren godkännare utlämning av personuppgifter. Mobiltelefonnummer till mäklaren måste vara inskrivet i mäklaruppdraget.

Styrelse

Här kan styrelsen logga in för att ta del av rapporter, bokföring, attestera fakturor, dokumenthantering m.m.